Dragostea noastră pentru animale ne face să fim cine suntem.

Încă de la începutul creării „Club4paws” am acordat o atenție deosebită îmbunătățirii calității vieții animalelor. De mulți ani, dragostea noastră față de animale ne-a motivat constant să ne îmbunătățim. Facem tot posibilul să ne aprofundăm cunoștințele despre animale și să oferim doar cele mai bune produse.

Sănătatea prietenilor noștri de companie și frumusețea lor naturală ne inspiră spre o dezvoltare continuă. Prin urmare, fiecare dintre formulele noastre Club4paws de stimulare a imunității este special concepută pentru a susține sănătatea animalului de companie și a-i oferi o vitalitate impecabilă.

Fiecare dietă este îmbogățită sub supravegherea medicilor veterinari cu ingrediente special selectate de cea mai înaltă calitate: ierburi, fructe de pădure și prebiotice Actigen® pentru a satisface nevoile biologice specifice.

Deoarece nevoile animalului dvs. de companie sunt unice, gama Club4paws oferă o varietate de carne pentru fiecare dietă, rații pentru a satisface nevoile speciale ale animalului dvs. de companie.

Club4paws - Perfecțiune prin nutriție.

Animalul meu este reflexul meu! Este la fel de sănătos și de frumos ca mine. Este perfecțiunea mea. Eu aleg cel mai bun pentru noi, cântăresc fiecare lucru mic. Alegerea noastră specială, perfectă!